Damons photo booth
Image default
Bedrijven

Dingen waar je best op let wanneer je je huis wil verkopen

Het is zo ver, je hebt besloten dat het tijd is om te verhuizen. Of je nu maar even in je huis hebt gewoond, of dertig jaar, je hebt waarschijnlijk wel een emotionele connectie met je huis waardoor je graag een prijs krijgt dat die gevoelens weerspiegelt. Hoewel het geen goed idee is om last minute nog structurele veranderingen door te voeren, zijn er echter wel een aantal zaken die je kan doen opdat potentiële kopers het aanbod niet naar beneden laten gaan!

 

1. Zorg dat alles proper is

Een huis dat proper oogt, heeft een grotere aantrekkingskracht. Zorg dus dat je je huis van boven tot onder hebt gekuist. Dit betekent dat je al de vlekken op de muren moet verwijderen, maar ook dat er natuurlijk geen stof mag liggen. Hoewel het een hele klus gaat zijn om telkens wanneer er iemand komt kijken, opnieuw een proper huis te hebben, is het het wel waard. De kopers zien het huis dan namelijk in volle glorie!

 

2. Repareer wat kapot is, bijvoorbeeld een rolluiken reparatie

Om die volle glorie te bereiken, moet je ook kleine reparaties doen of laten doen. Misschien heb je al enige tijd een lekkende kraan of is je rolluik kapot. Dan moet je bij die kraan of dat rolluik reparatie uitvoeren. Als klant wil je immers een huis kopen waar niet veel werk aan is, aangezien dat anders wil zeggen dat je er nog meer geld in moet steken. Deze rolluik reparaties zijn vaak klein, maar moeten dus wel worden gedaan!

 

3. Zorg voor een lekkere geur.

Een geheim dat makelaars soms toepassen, is huizen lekker laten ruiken. Hier heb je twee opties. Of je kiest voor een subtiel maar lekker parfum, waardoor de mensen die binnenkomen een gevoel van luxe krijgen of je kiest voor geuren die we associëren met een huishouden, zoals de geur van vers brood. Zo ga je de klanten onbewust al thuis doen voelen, wat een invloed kan hebben op de uitkomst! 

 

https://lavarecleaningservice.nl/rolluik-reparatie/