Damons photo booth
Image default
Mode en Kleding

Een poloshirt als bedrijfskleding: Waarom een poloshirt ideaal is voor uw werknemers

Een typisch Nederlands iets is het zeuren over het weer, wat erg begrijpelijk is als we kijken naar de vele dagen waarop het koud is en het regent. Gelukkig gaan we weer langzaam richting het zomerseizoen en dat betekent minder regen, hogere temperaturen en bovenal zomerkleding!

Het dragen van zomerse kleding is niet alleen belangrijk in uw vrijetijd, maar ook tijdens uw werk.

U wilt namelijk niet dat uw werknemers bij hoge temperaturen oververhit raken door het dragen van kleding die niet geschikt is voor hoge temperaturen. Een poloshirt biedt de ideale uitkomst.

Dit stijlvolle en nette kledingstuk is ideaal als u wilt dat uw werknemers er comfortabel en professioneel bij lopen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Maar waar moet u nu precies op letten bij het aanschaffen van de juiste poloshirts voor uw werknemers? In dit artikel gaan we hierop in en geven we ook een handige tip voor het personaliseren van uw bedrijfspoloshirts.

Waar moet je nu precies op letten bij de aanschaf?

Bij het aanschaffen van de juiste poloshirts voor uw werknemers is het erg belangrijk goed rekening te houden met bepaalde belangrijke zaken. Zo moet u voldoende aandacht besteden aan de kwaliteit van de poloshirts, welk type poloshirt het meest geschikt is en welke pasvorm u nou moet kiezen.

Allereerst is het goed kijken naar de kwaliteit van een poloshirt erg belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat u elke paar maanden nieuwe werkkleding moet bestellen voor uw werknemers. Ook moet werkkleding natuurlijk comfortabel zitten. Kiezen voor kwalitatief goede poloshirts is dus erg belangrijk. Poloshirts die dus een aanzienlijke tijd meegaan, mooi blijven en comfortabel zitten zijn de beste keus voor u als werkgever.

Naast goed rekening houden met de kwaliteit is ook de pasvorm erg belangrijk bij het aanschaffen van poloshirts. Waar een T-shirt vaak een wat ruimere pasvorm heeft sluiten polo’s meestal goed aan op de vorm van het lichaam. Het is daarom belangrijk de juiste pasvorm te kiezen aangezien een foute pasvorm dus zal resulteren in een oncomfortabel en vreemd zittend poloshirt. Wij raden dan ook aan goed te kijken naar de bouw van uw werknemers. Heeft u bijvoorbeeld veel werknemers met overgewicht in dienst, dan kan het handig zijn om poloshirts met een wat ruimere pasvorm aan te schaffen. Heeft u juist atletisch gebouwde werknemers in dienst dan zal een muscle-fit pasvorm waarschijnlijk de ideale uitkomst zijn.

Uw naamsbekendheid verhogen met een poloshirt?

Naast dat een poloshirt als werkkleding net en professioneel oogt is het ook nog eens een ideaal kledingstuk voor het verhogen van uw naamsbekendheid. Poloshirts zijn namelijk erg geschikt als materiaal om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op te borduren. Op deze manier zullen uw werknemers direct herkend worden door bijvoorbeeld klanten of mensen woonachtig in de omgeving van uw onderneming wat dus zal resulteren in een groeiende naamsbekendheid. Een polo laten borduren ziet er dus niet alleen mooi uit, het is ook effectief voor uw bedrijfsvoering. Wat wilt u nog meer?

https://www.hurricane.nl/