Damons photo booth
Image default
Bedrijven

Huur dit leukste Volkswagen fotohokje

Je feest is pas compleet met een superleuke photobooth. Alle gasten zullen zich prima vermaken met het Volkswagenbusje dat is omgebouwd tot fotohokje. Bovendien krijgt iedereen zijn foto als aandenken mee naar huis. Het werkt allemaal heel eenvoudig.

Volkswagenbusje als mini fotostudio

Wie kent niet het legendarische Volkswagenbusje dat in de jaren 1950 werd gebouwd en meteen vanaf het begin razend populair was. Het markante busje zie je nog steeds. Tegenwoordig wordt het gebruikt als trouwvervoer of als foodtruck, maar er zijn ook nog steeds mensen die ermee op vakantie te gaan. De retro-bus spreekt tot de verbeelding en roept een heerlijk nostalgisch gevoel op. Hoe leuk is het als zo’n Volkswagenbusje is omgebouwd tot mini fotostudio en daarmee dé eyecatchter wordt van iedere party?

Fotoshoot in de photobooth

Je kunt zo’n uniek Volkswagen fotohokje huren, inclusief leuke en gekke accessoires om je mee te verkleden. Van retro brillen tot boa’s, hoeden en noem maar op. Ga alleen, samen of met een groepje op de foto. De foto’s worden ter plekke geprint zodat alle gasten een leuke herinnering mee naar huis kunnen nemen. Het is ook mogelijk om met een fotoframe vereeuwigd te worden. Je kunt zo’n frame ontwerpen in de huisstijl van een bedrijf, of het thema van een feest. Met de digitale kopie van de foto’s kun je eventueel alle vrienden op social media laten meegenieten.

Kies je Volkswagenbusje

De Volkswagen Photobooth is te huur in verschillende kleuren, dus je kunt nog kiezen ook! Dit unieke item, dat van ieder evenement een succes maakt, heeft naast de leuke aankleding en rekwisieten ook een gratis gastenboek. Je staat er trouwens niet alleen voor, want bij de huur van het Volkswagenbusje is leuke en professionele begeleiding inbegrepen. Foto’s zijn eventueel te personaliseren en de resultaten worden direct geprint.