Damons photo booth
Image default
Gezondheid

Laat uw bewegingsklachten verminderen door deze fysiotherapeut in regio Kaatsheuvel

Heeft u steeds terugkerende spier- of gewrichtspijn? Of zijn er andere bewegingsklachten waar u mee kampt? Dan is het verstandig om een fysiotherapeut te bezoeken. Hij of zij kan u helpen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Vervolgens wordt er dan een behandelplan voor u opgesteld om deze oorzaak gericht aan te pakken. Natuurlijk kiest u hiervoor niet zomaar een fysiotherapiepraktijk. U wilt immers een praktijk in de buurt die goed aangeschreven staat. Wanneer u in Loon op Zand, Waalwijk of Kaatsheuvel woont, gaat u daarom het best naar een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand. In deze praktijk werken namelijk vijf uitstekende fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Hierdoor kunnen zij u zeker van uw bewegingsklacht afhelpen of deze in ieder geval verminderen.

Eén praktijk voor fysiotherapie, fysiofitness en valpreventietraining

U kunt bij een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand in de regio Kaatsheuvel ook terecht voor preventieve behandelingen. Zo voorkomt u dat u klachten krijgt, bijvoorbeeld wanneer u weer gaat beginnen met sporten. In dat geval is fysiofitness een verstandige eerste stap. Dan traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut en zult u uw spieren niet zo snel overbelasten. Daarnaast biedt deze fysiotherapiepraktijk valpreventietraining. Dit is speciaal voor ouderen, want zij lopen meer risico om door een val in het ziekenhuis te belanden. Met valpreventietraining wordt het valrisico effectief verlaagd en wordt de kans op een ziekenhuisopname door een val aanzienlijk verminderd.

Hulp bij lichamelijke klachten na een IC-opname

Ook voor revalidatie na een IC-opname kunt u bij een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel en Waalwijk terecht. Zo’n opname kan namelijk voor een breed scala aan fysieke en mentale klachten zorgen. Met de mentale klachten kan deze fysiotherapiepraktijk u niet helpen, maar wel met de fysieke klachten. Waar heeft u deze fysiotherapiepraktijk voor nodig? Neem contact op met de vriendelijke medewerkers en maak een afspraak.