Damons photo booth
Image default
Vervoer en transport

Vervoer naar uw vakantie

Als u binnenkort op vakantie gaat kan u het beste de taxi in Delft nemen die u graag naar Schiphol brengt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken waar u uw auto moet laten, welk familielid u afzet of dat uw auto veilig geparkeerd staat voor de periode dat u op vakantie bent. Bij de taxi Schiphol in Delft kan u uw auto veilig achterlaten bij uw bestemming van keuze en kan u daarna in de taxi stappen. Zo zal u door een goed getrainde professional naar Schiphol gebracht worden om al te kunnen wennen aan uw vakantiesfeer.

Service

Wanneer u in onze taxi stapt zal u vervoert worden op een fijne en veilig  manier. Zo is de chauffeur geschikt voor het vervoeren van personen en hebben wij fijne auto’s geregeld waarin u naar Schiphol gebracht kan worden. In deze taxi’s hebben wij stoelen die voor ieder lekker zitten, zodat u de reis met de taxi naar Schiphol in Delft fijn kunt ervaren. Wij bezitten verschillende soorten auto’s en bij het duidelijk communiceren vooraf kunnen wij dan ook verschillende aantallen personen vervoeren. Wij proberen natuurlijk altijd met een grote groep het te kunnen laten passen in één voertuig.

Persoonlijke voorkeur

Wanneer u gekozen hebt voor de taxi Schiphol in Delft dan zullen uw persoonlijke voorkeuren erg serieus genomen worden. Als u bijvoorbeeld graag muziek wilt luisteren, kunt u dat doorgeven en dan proberen wij voor u aan die persoonlijke voorkeuren te voldoen. Daarnaast kan u ook altijd terecht bij onze chauffeurs met vragen over Schiphol. Onze chauffeurs horen graag wat u fijn vindt, waarbij ze u mogelijk kunnen helpen of dat u graag meer wilt weten over de terugkomst. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zullen het voor u proberen te regelen.