Damons photo booth
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Hoelang bent u al verzekerd bij uw huidige zorgverzekeraar? Staat u er wel eens bij stil of deze nog steeds de beste keuze is voor u? Misschien is dit niet het geval en wilt u een andere zorgverzekeraar kiezen voor het komende jaar. U bent hiertoe in de gelegenheid tot het einde van dit jaar. Overstappen naar een andere zorgverzekering is niet moeilijk. Vaak regelt uw nieuwe zorgverzekeraar dat uw oude verzekering wordt opgezegd. Wat wel lastig kan zijn is het kiezen van de juiste zorgverzekeraar. Want naast een betaalbare premie stelt u wellicht ook andere eisen.

Regionale verzekeraar Salland

Voor iedereen die woont in de provincies Gelderland of Overijssel is er een regionale zorgverzekeraar: Salland. Al 150 jaar staat Salland voor zorgverzekeringen met een eerlijke premie en ruime vergoedingen. Zo willen we goede zorg toegankelijk maken voor iedereen die het nodig heeft. Ook voor mensen met een laag inkomen bieden we passende oplossingen.

Investeren in zorg

Om de kwaliteit van de zorg in de gaten te houden, gaan we regelmatig in gesprek met allerlei zorgaanbieders in de regio. Zo kunnen we afspraken maken over bijvoorbeeld de kosten van behandelingen. En Salland vindt het prettig om zelf ook een steentje bij te kunnen dragen. Daarom investeren we een groot deel van uw premie in diverse regionale zorginitiatieven.

Tandartsverzekering en zorgverzekering orthodontie

Bent u van plan om een aparte tandartsverzekering af te sluiten? Dan hebben uw meeverzekerde kinderen recht op vergoeding van orthodontie kosten. Een basisverzekering dekt deze kosten niet. Heeft u als volwassene een behandeling nodig bij de orthodontist, dan worden deze kosten in de meeste gevallen niet gedekt. Alleen wanneer er sprake is van medische noodzaak kunt u een vergoeding krijgen. Wilt u meer informatie over een zorgverzekering orthodontie bij Salland, neem dan gerust contact op.

https://www.salland.nl/