Damons photo booth
Image default
Zorg

Bouwen aan de toekomst met begeleid wonen voor jongvolwassenen

Jongvolwassenen met psychische kwetsbaarheden hebben soms wat hulp nodig om op eigen benen te staan. Leviaan geeft begeleiding aan jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar met psychische kwetsbaarheden. Met coaching en training van Leviaan bereiden zij zich op een goede manier voor op de toekomst. De jongeren staan altijd centraal en behoud van de eigen identiteit blijft de kern tijdens het traject. Een individuele en persoonlijke aanpak kenmerkt Leviaan.

Begeleid wonen biedt jongvolwassenen een stabiele omgeving

Begeleid wonen bij Leviaan biedt jongvolwassenen een stabiele omgeving. Alle jongeren kunnen tijdens het begeleid wonen een individuele trajectbegeleiding verwachten. Ben jij iemand met psychische kwetsbaarheden? Dan kun ook jij gebruik maken van de begeleiding van Leviaan. Je kunt bij deze professionals altijd naar meer informatie vragen over begeleid wonen voor jongvolwassenen. Wens jij gebruik te maken van begeleid wonen in een stabiele omgeving? Vraag dan meer informatie op bij Leviaan. Zij nemen graag de tijd voor je.

Optimale ontwikkelen in het trainingscentrum

Het trainingscentrum voor jongeren richt zich voornamelijk op optimale ontwikkeling van jongeren in een veilige omgeving. Jongeren die graag op eigen benen willen staan, kunnen gebruik maken van deze begeleiding. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw mogelijkheden en beperkingen. Dan zoeken ze naar passende oplossingen. Dit gebeurt allemaal op individueel niveau. Elk traject wordt op het individu afgestemd. Na 2 jaar heb je voldoende vaardigheden aangeleerd om op eigen benen te staan in de huidige maatschappij. Bij Leviaan kun je je online aanmelden voor begeleid wonen voor jongvolwassenen of je kunt meer informatie opvragen. Leviaan beschikt over verschillende locaties in Zaanstreek, Waterland en West-Friesland waar begeleid wonen voor jongvolwassenen mogelijk is. Op hun website staat een duidelijk overzicht van alle locaties.

https://leviaan.nl/