Damons photo booth
Image default
Bedrijven

HOE BELANGRIJK EEN AIRCO KAN ZIJN TIJDENS DE WARME DAGEN

U woont in Voorschoten en u wilt graag een airco aanschaffen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Een airco biedt u de beste koeling in de warmste maanden van het jaar. Verder bieden airco’s een beter koel effect op ruimtes dan alleen ventilatoren. Ventilatoren blazen de wind die zij zelf opzuigen. Als het dus een warme maand is met warme luchtstromen dan krijgt u warme lucht op u afgeblazen. Maar de airco die blaast koele lucht ongeacht de temperatuur en de luchtstromen. Verder is het hebben van een airco heden ten dage geen luxe meer maar een noodzaak om apparatuur maar ook uw omgeving geriefelijk koel te hebben en houden.

WELKE AIRCO’S WORDEN VERKOCHT?

Wij hier in Voorschoten hebben alle typen aircos die u zich maar kunt indenken. Wij zijn de specialist wat airco’s betreft in heel Voorschoten. Dat kunnen wij gerust zeggen niet alleen om onze ruime assortiment maar meer om onze jarenlange ervaring op het gebied van airco’s en airco reparatie en service. Verder hebben wij koelmonteurs in dienst die zeer kundig en experts zijn op het gebied van airco’s. Allemaal garanties voor u als cliënt dat u het beste van het beste krijgt. In ons assortiment vindt u airco’s voor hele kleine ruimtes zowel airco’s voor hele grote zalen en ruimtes. Wij hebben voor een ieder iets.

ZIJN DE SERVICEKOSTEN INBEGREPEN IN DE PRIJS?

Helaas zijn de servicekosten niet geheel inbegrepen. Wat wel mogelijk is dat bij het aankopen van een airco of airco’s dat u een service plan terstond aanschaft wat u garandeert dat, naast u garantieperiode, uw airco’s altijd voorzien zijn van een tijdige service beurt en ten alle tijden in optimale conditie werken. Wij hier in Voorschoten hebben service plannen voor een  jaar,  jaren of zelfs langer indien u dat wenst. Bij het terstond aangaan van een serviceplan na het aankopen van een airco of airco’s krijgt u van ons een korting op op uw totale aankoop. Dus zeer zeker een aanradertje.