Damons photo booth
Image default
Bedrijven

Binnen 1 dag je theorie halen

Dat kan bij de beste Theoriecursus in 1 dag, wil je ook uiteindelijk is afrijden maar staat het halen van je theorie dit in de weg. Misschien is onze 1 dag cursus dan wel iets voor jou, deze cursus is erop gericht om mensen die al meerdere keren hun examen niet gehaald hebben. En nu wel is hun theorie willen halen, ons concept is dan ook jou binnen een dag klaarstomen voor je examen. We hebben over het algemeen een slagingspercentage van 95 procent. Je kunt bij ons een cursus volgen voor je auto en bromfiets theorie. Informeer altijd naar de mogelijkheden en check voortdurend de beschikbaarheid op de site.  

Hoe gaan we te werk 

Wij geven jou de hele ochtend en middag les, waarbij we voortdurend de theorie aan het stampen zijn en aan het herhalen. Eind van de middag heb je dan gelijk je examen bij het cbr. Voor de lunch wordt gezorgd en je wordt met een taxi naar het cbr gebracht. Wij leren je vooral technieken waarmee je vooral voorkomt dat je bepaalde fouten maakt. En laten je veel voorkomende fouten zien en herhalen voortdurend de theorie. Omdat we vaak zien dat mensen door stress veel fouten maken proberen we deze fouten te bespreken en zo te voorkomen dat je hetzelfde doet. 

Extra service 

Naast het geven van cursussen in 1 dag kun je bij ons ook theorie gratis oefenen. Zo geven wij gratis oefenmateriaal weg die je thuis kunt downloaden en maken. En hebben wij talloze uitleg video online staan die bepaalde dingen nog weer extra uitleggen. Zo kun je voor elke verkeerssituatie uitleg en informatie krijgen. En staan er ook een bronnenlijst online die nog weer even verteld wat welk verkeersbord is en wat het betekent. Om zo je kennis weer een beetje bij te scherpen om je zo klaar te stomen voor je examen.