Damons photo booth
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bh’s heeft een gemiddelde vrouw?

Hoeveel bh’s heeft een gemiddelde vrouw?

Net als dat een man vaak maar één of twee paar schoenen heeft, geldt dit voor veel vrouwen voor het aantal bh’s. Waar je zult denken dat ze er ontzettend veel hebben, is dit doorgaans absoluut niet het geval. De reden waarom vrouwen er vaak maar een paar hebben, is simpelweg omdat deze vaak toch het fijnste zitten. Logischerwijs hebben ze wel een aantal bikini’s en wellicht nog één of meerdere sport bh’s, maar het aantal normale bh’s komt vaak niet boven de 3. Om je een idee te geven, hebben we de verschillende soorten hieronder verder voor je uitgelicht. 

Normale BH

Als we gaan kijken naar het aantal ‘normale’ bh’s, dan heeft een vrouw er gemiddeld tussen de 3 en 5 in de kast liggen. Dit is vaak een mix tussen een gewone bh, een push up bh en daar tellen we dan uiteraard een sport bh of badmode nog niet bij mee. Logischerwijs vallen ook de medische bh’s zoals een postoperatieve bh en een prothese bh hier ook niet onder. Omdat er maar een kleine groep vrouwen is, dit deze bh’s vervelend genoeg moeten dragen, is het voor een goed en eerlijk beeld niet handig om ze mee te nemen.

Bikini’s

Als we gaan kijken naar het aantal bikini’s, dan is dit gemiddelde vaak hoger dan het aantal bh’s wat een vrouw in de kast heeft hangen. Wist je namelijk dat een gemiddelde vrouw maar liefst 5 verschillende soorten bikini’s in de kast heeft hangen? Vooral wanneer de vakantie langer duurt dan 8 dagen gaan ze vaak ook daadwerkelijk alle 5 mee. Vaak zijn er een aantal voor het begin van de vakantie en wordt er uiteraard ook altijd eentje bewaard voor de laatste dagen waardoor ze extra bruin lijken. 

Sport bh

Naast bovengenoemde hebben we natuurlijk ook nog de sport bh. Dat het dragen van een sport bh een must is voor iedere vrouw die actief is in de sportschool of een andere vorm van sport beoefent, dat is bij de meesten wel bekend. Ondanks het feit er een kleine groep dames is die ze niet draagt, kunnen we door de gelukkig grote groep die dit wel doet een goed gemiddelde pakken. Het aantal sport bh’s wat een gemiddelde vrouw in de kast heeft hangen is 2. De reden waarom dit er 2 zijn is simpelweg, dat vrouwen die dagelijks sporten om de dag een schone sport bh kunnen aantrekken en zo altijd in een schone bh kunnen sporten.