Damons photo booth
Image default
Financieel

Verschillende manieren om jouw Vordering verkopen

Een vordering verkopen kan handig zijn als je last hebt van openstaande facturen. Een openstaande factuur kan veel van uw tijd innemen. Met een vordering verkopen heb je tijd over die je kan besteden aan belangrijke zaken binnen het bedrijf. Een vordering verkopen is handig als je niet meer achter openstaande facturen aan wilt. Door een vordering te verkopen neemt partij die de vordering koopt de schuld van u over, wat zorgt voor een positiever cashflow. Zo heeft u geen last van schulden of dat u een mindere cashflow heeft.

Wat is het voordeel van een vordering verkopen?

Naast dat het zorgt voor een positiever cashflow is het een vordering verkopen om nog redenen gunstig. De kosten van het zoeken naar terugbetaling van een niet-betalende klant zijn vaak hoger dan hetgeen verschuldigd is. Daarom wordt een vordering vaak overgenomen tegen een klein percentage waarbij u gelijk wordt betaald. Zo hoeft u niet nog langer te wachten op uw geld. Ook voor de betalende klant heeft een vordering verkopen voordelen. Want u wilt gelijk betaald worden en dat kan niet nog langer duren. Voor ons maakt dat niet uit. Wij kijken daarom met de klant niet alleen naar het  bedrag wat hij moet betalen maar gaan ook met de klant op zoek naar een passende oplossing voor de totale schuldensituatie. Daarnaast heeft de klant ook meerdere nieuwe betalingsmogelijkheden en u hoeft er niet meer achteraan te zitten. Een vordering verkopen heeft dus voordelen voor beide partijen.

Interesse in een vordering verkopen?

Wilt u een vordering verkopen? Dan kun je bij ons terecht. Wij kopen diverse vorderingen op, van afgeschreven schulden van alle soorten en maten van ondernemingen, inclusief kredietinstellingen, particuliere en overheidsinstanties. Kijk op de website hoe u online uw vordering kunt indienen en binnen een dag heeft u het openstaande bedrag terug.