Damons photo booth
Image default
Mode en Kleding

Je reistas minimaal inpakken

Je reistas minimaal inpakken 

Als je op vakantie gaat dan begint het meestal bij het inpakken van je tas. Je wilt niet te veel meenemen want dan zit je tas te vol maar je wilt ook niet te weinig meenemen want dan moet je dingen kopen. Als je ervoor zorgt dat je precies het nodige bij je hebt dan is dat meer dan genoeg met het voordeel dat je dan ook geen grote tas mee hoeft te slepen.

Wat neem je allemaal mee?

Wat je allemaal mee gaat nemen hangt natuurlijk ook af van hoelang je weggaat of wat je gaat doen. Als je naar de zon gaat dan heb je minder in je koffer dan wanneer je naar de sneeuw gaat. In een grote reistas kun je heel veel kwijt zonder dat je ruimte te veel of te weinig hebt. Je kunt daar zeker in kwijt wat jij nodig hebt op de reis die jij hebt gepland.

Een rugzak kan makkelijker zijn

Het kan ook zijn dat je gaat reizen en dat je bijvoorbeeld veel gaat wandelen, dan heb je geen zin om met een tas om je schouders te lopen. Het is dan makkelijk als je een rugzak met je meeneemt die je op je rug kunt gooien. Een zebra rugzak gaat dan de ideale tas zijn omdat het een fijne tas is die je op jouw rug gooit en daarna nog amper voelt dat je hem bij je hebt. Dat is toch wel het grootste voordeel van een rugzak.

Misschien toch iets groters?

Het kan zijn dat je toch iets groters nodig hebt en dat je niet gelijk voor een koffer wilt kiezen. Het makkelijkste wat je dan kunt doen is kiezen voor een boodschappen tas. Die heb je in alle soorten en maten en daardoor kun je zelf kiezen wat voor eentje je wilt en dat kan makkelijk zijn omdat je niet altijd precies weet wat je mee moet nemen op reis. Als je terugkomt heb je dan misschien nog wel wat extra ruimte over voor een souvenirtje. 

Pak het goed in

Als jij je tas gaat pakken dan wil je zeker weten dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt. Je wilt niet dat je te veel meeneemt maar als jij te weinig meeneemt moet je onderweg dingen kopen. Al zou het toch wel fijn zijn als je iets onderweg kunt kopen om mee te nemen en de ruimte ervoor hebt.