Damons photo booth
Image default
Sport

Workout CR7 Cristiano Ronaldo

 

Het zal niemand verbazen dat Cristiano Ronaldo tijdens de training een zeer strikt dieet en trainingsregime volgt. In de sportschool wisselde hij af tussen intensieve cardio en uitgebreide krachttraining. Buiten de sportschool eet hij de hele dag met redelijke tussenpozen, waarbij hij zijn toch al gevarieerde dieet aanvult met eiwitshakes en multivitaminen.

 

Over het algemeen heeft Cristiano Ronaldo’s dieet en trainingsregime hem geholpen een van de sterkste mannen ter wereld te worden, en zijn ijzersterke lichaamsbouw is bijna net zo legendarisch als zijn uitstekende vaardigheden op het veld. Het hielp hem ook om vele trofeeën te winnen, waaronder twee La Liga-titels, twee Copa del Rey en vier Champions League-titels. Om nog maar te zwijgen van alle doelpunten die hij voor Portugal maakte tijdens de FIFA World Cup of zijn verschillende goedkeuringsdeals.

 

Iedereen met twee ogen en een hartslag wil weten hoe CR7 van een magere tiener naar een van de beste atleten ter wereld ging, en we laten ze zijn strenge fitnessregime zien. Van Cristiano Ronaldo’s buik- en beentraining tot zijn dieet, hier is een blik op de epische trainingsroutine van de voetbalster.

 

Portugezen weten hoe ze het beste kunnen eten en CR7 is daarop geen uitzondering. Hij eet heel gevarieerd, drinkt sap, brood, vis, eieren, biefstuk en af ​​en toe een stukje cake of snoep. Zijn favoriete gerecht heet Bacalhau à Bras, een stapel roerei met daarop gezouten kabeljauw, uien, dun gesneden gebakken aardappelen, zwarte olijven en peterselie. Zoals ik al zei: ze weten hoe ze moeten eten in Portugal

 

Ondanks zijn schijnbaar grenzeloze eetlust, neemt Cristiano Ronaldo nog steeds een harde lijn als het gaat om voeding en voeding, vooral tijdens trainingssessies. Om een ​​eenvoudig voorbeeld te geven: hij zal de dagelijkse voeding verdelen over vijf of zes kleinere maaltijden, die met een tussenpoos van 2-4 uur worden gegeten. Dit zorgt niet alleen voor een constante en optimale stofwisseling, het voorkomt ook dat het lichaam zich de hele dag zwak en hongerig voelt.

 

Natuurlijk is Ronaldo geen onbekende in eiwitten. Als fervent liefhebber van zeevruchten eet hij ook mager vlees, biefstuk en eieren. Er zijn ook eiwitshakes en gewrichtssupplementen die ook helpen de spieren te herstellen na een intensieve training of voetbalwedstrijd. Een royale voorraad voedzame groenten en fruit, evenals multivitaminen en speciaal samengestelde sportdranken zoals Herbalife CR7 Drive, kunnen ook helpen bij het herstel. Hoewel Ronaldo de neiging heeft om suiker en alcohol te vermijden, zal hij zeker gezien worden als hij beide eet in zijn Instagram-feed.

 

Als een echte voedselliefhebber zal Cristiano Ronaldo zijn dieet waarschijnlijk aanpassen aan de eisen van zijn carrière. Als zodanig kunnen hun typische maaltijdplannen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. In plaats van je een kijkje in zijn wereld te geven, doen we het tegenovergestelde door alles op te sommen wat hij weet te eten. Denk eraan om de volgende maaltijdplannen niet op één dag toe te passen. daar gaan we.

 cristiano ronaldo workout

Workout CR7 Cristiano Ronaldo

Workout CR7 Cristiano Ronaldo

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html