Damons photo booth
Image default
Sport

Dumbbells voor iedere training kun je kopen bij deze fitnessspecialist

Ben jij momenteel aan het zoeken naar de ideale manier om thuis te trainen? Dan mag een set met dumbbells of gewichten zeker niet ontbreken bij jouw thuisfitness! Bij een specialist op het gebied van sportartikelen heb je normaal ruime keuze uit verschillende soorten dumbbells om te kopen. Deze variëren meestal van 1 kg tot soms wel 50 kg. De dumbbells zijn ook zeer geschikt wanneer je virtuele groepslessen volgt zoals body pump, body balance en crossfit en hier wat extra uitdaging in wilt vinden. Wil jij graag een nieuwe set dumbbells kopen? Lees dan snel verder!

Maak een keuze uit een ruim assortiment dumbbells

Als je nieuwe dumbbells wilt kopen, dan heeft NRG Fitness BV een ruim assortiment met verschillende gewichten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals de ronde schijven of de hexagoon gewichten. Daarnaast zijn er massieve dumbbells beschikbaar maar kun je ook verstelbare varianten kopen. Deze verstelbare varianten zijn ideaal wanneer je niet te veel ruimte wilt besteden aan de dumbbells en je ze makkelijk wilt opbergen in de kast. Bij deze specialist kun je bovendien ook dumbbells kopen met een handig sorteerrek, ideaal wanneer je meerdere gewichten samen wilt leggen. Op die manier krijg je echt een complete thuisfitness. Maar ook als eigenaar van een sportschool of als personal trainer is het mogelijk om je zakelijke bestellingen te plaatsen bij NRG Fitness BV.

Geef jouw bestelling door na deskundig advies

Weet jij al precies welke dumbbells je wilt kopen? Bestel ze dan direct bij NRG Fitness BV. Twijfel je welke set het beste bij jouw fitnessdoelen past? Dan staan de deskundige medewerkers voor je klaar om een advies op maat te geven over de verschillende dumbbells. Plaats nu jouw bestelling en krijg de dumbbells eenvoudigweg thuisgestuurd. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd. Zijn de dumbbells het verkeerde gewicht of zijn het niet degenen die je nodig hebt? Dan wordt het gratis bij je opgehaald en geretourneerd.

https://www.nrgfitness.nl/