Damons photo booth
Image default
Dienstverlening

Wat kost een nieuw cilinderslot?

Heb je het gevoel dat je sloten aan vervanging toe zijn? Dan ben je niet de enige! Veel mensen denken dat ze beter nieuwe sloten kunnen laten installeren wanneer ze merken dat hun sloten beschadigd of vernield zijn. Ook als er is ingebroken, is het vaak verstandig om nieuwe sloten te laten plaatsen. In dit artikel vertellen we je meer over cilindersloten en hoe duur het vervangen van sloten kan zijn.

Hoe werkt een cilinderslot?

Cilindersloten zijn een van de meest voorkomende slottypen. Ze worden vaak gebruikt in huizen en bedrijven, omdat ze relatief goedkoop zijn en eenvoudig te installeren. Een cilinderslot bestaat uit twee delen: de cilinder en de sleutel. De cilinder is het cilindervormige deel dat in het slot wordt geplaatst. De sleutel wordt gebruikt om het slot te openen of te sluiten.

Wat kost een cilinderslot?

Cilinderslot vervangingen zijn meestal niet erg duur. Het vervangen van een cilinderslot kan ongeveer 50 euro kosten, inclusief montage. Dit is afhankelijk van het slottype dat je hebt en waar je het slot koopt. Soms kan het vervangen van sloten ook gratis zijn wanneer je een slotenservice inschakelt of de sloten via je verzekering aanschaft. Vraag het altijd eerst vooraf aan de slotenmaker. Neem contact op met Exacto Delft voor alle informatie!

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten cilindersloten zijn. De meeste slotenmakers hebben verschillende slottypen op voorraad, dus je hoeft niet bang te zijn dat je slot niet vervangen kan worden. Als je een cilinderslot wilt laten vervangen, neem dan contact op met een slotenservice in jouw regio zoals een slotenmaker uit Pijnacker. Zij kunnen bij jou langskomen en het slot direct voor je vervangen. Wacht niet te lang met het laten vervangen van beschadigde of vernielde sloten, want dit kan gevaarlijk zijn! Je wilt tenslotte niet dat er bij je wordt ingebroken.