Damons photo booth
Image default
Financieel

Hoe Bitcoins te kopen met ideaal

Ik ga je leren hoe je Bitcoins met het ideaal kunt kopen.

Er zijn een aantal methoden die u kunt gebruiken om uw oude rommel te verkopen en geld te verdienen. Ik ga echter eerder dit proces over met behulp van ideaal als de gemakkelijkste manier voor mij om iets online te verkopen. Deze methode werkt net zo goed als als je een makelaar had, wat de reden is dat ik het liefst geef.

 

Je kunt Bitcoins kopen met ideaal in drie eenvoudige stappen. Ga eerst naar de website en meld je aan met een gratis account. Dit is de enige kosten om aan de slag te gaan. De eerste stap is eenvoudig, koop een hoeveelheid tokens (meestal rond de 10) en zet ze op uw computer. Je kunt dan naar een online handelaar gaan, zoals overstock of Walmart en op zoek naar een pakketdeal waar je in ruil voor de munten betaalt.

 

Vanaf daar stuur je de munten eenvoudig naar je offline bankrekening. Dit proces is vrijwel hetzelfde met alle online services. Zodra u uw munten hebt, dan hebt u dan toegang tot uw portemonnee en brengt u de munten over naar het digitale activum dat u gebruikt. U kunt bijvoorbeeld uw creditcard gebruiken om uw munten te betalen of u kunt uw PayPal-account gebruiken als u er een hebt.

 

Nu ben je klaar om je munten te verkopen! Ga naar je ideale account en vind het gedeelte waar je de verkoop zult plaatsen. Hier vindt u de twee links, een om te kopen bij een verkoper en de andere om te verkopen vanaf uw ideale account. Kopieer eenvoudig de link die overeenkomt met wat u deze verkoopt en plak in het invoervak.

Dan moet u gewoon de eenvoudige instructies volgen om uw verkoop te voltooien.

 

Ten slotte moeten we naar de derde stap gaan. Dit is het onderdeel waar u de vermelding daadwerkelijk op een veilingite plaatst. Afhankelijk van de site kan dit worden gedaan via een formulier, een tekstinvoervak of met behulp van een webformulier. Zodra u het hebt uitgevoerd, is het enige wat u hoeft te doen in de juiste informatie in de velden die zijn gegeven en uw privésleutel kopiëren en plakken. Zorg ervoor dat u het juiste adres hebt gemaakt voor de munten die u verkoopt en volg dan de eenvoudige instructies van het maken van uw verkoop.

 

Dat is het – drie eenvoudige stappen om bitcoins te kopen met het ideaal. Misschien denk je misschien dat dit een gecompliceerd proces is, maar het is echt niet – wees gewoon op hun hoede voor websites die je beloven om je in het buitenland te laten overzeilen en niet aan hun beloften voldoet, want er zijn genoeg oplichting. Maak in plaats daarvan uw verkoop via een betrouwbare online handelaar en volg de eenvoudige aanwijzingen hierboven om uw munten te verkopen.

Klik hier voor meer informatie hier  https://www.bitcoinmeester.nl/