Damons photo booth
Image default
Financieel

Hoe goedkope bitcoins te kopen en in geen tijd geld verdienen

Dus je hebt gehoord over de recente explosie om bitcoins te kopen en te verkopen? Je bent geïnteresseerd in leren meer, maar weet niet zeker hoe je goedkope bitcoins kunt kopen. Het goede nieuws is dat je ze echt voor bijna iemand anders kunt kopen. Het enige dat u nodig hebt, is de juiste website, een account met een online betalingsprocessor zoals Pay Pal of 2checkout, en een beetje tijd. Dit is hoe het werkt.

 

Laten we eerst praten over waar je goedkope bitcoins kunt kopen. Er zijn een paar verschillende plaatsen, maar het meest populair is de site Coinabul. Ze zijn al geruime tijd rond, en ze hebben honderden servicekopers waarmee je wereldwijd valuta’s kunt kopen en verkopen met behulp van hun gemakkelijk te gebruiken interfaces. Als u hun service niet wilt gebruiken, zijn er letterlijk tientallen andere plaatsen waar u uw ongewenste contant geld kunt verkopen.

 

Vervolgens zouden gaan kijken naar wat je nodig hebt om te doen zodra je je account hebt ingesteld. De meeste websites hebben alleen nodig om uw naam en e-mailadres te verstrekken, niets anders.

Het is gewoon een kwestie van het volgen van de instructies in hun verkoopbrochure en het ontvangen van uw digitale Billy. Eenmaal dat is gedaan, je bent helemaal klaar!

 

Zodra je je ongewenste kilo hebt verkocht, ontvang je het equivalent in ponden. U kunt dan kiezen welke factuur u wilt verkopen en wanneer u klaar bent om aan de cheque uit uw mailbox te gaan, kopieert u de verkoop vanaf uw computerscherm. Dat is het! Als je je afvraagt hoe je goedkope bitcoins koopt en geen idee hebt wat het proces is, is dit hoe het werkt.

 

Natuurlijk, als je eenmaal hebt opgezet, duurt het niet lang voordat je al die ongewenste kilo’s kunt verkopen. De meeste sites kunnen u maximaal vijf pond tegelijk verkopen, en u kunt op elk gewenst moment tot vijfhonderd in uw account bijhouden. Dit geeft u voldoende ruimte om uw financiën te beheren zonder te hoeven vertrouwen op uw spaarrekening of het controleren van de rekening om rekeningen te betalen. Dit is hoe je goedkope bitcoins koopt.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl