Damons photo booth
Image default
Dienstverlening

Opzoek naar goede assertiviteitstraining

Bent u op zoek naar goede assertiviteitstraining? Zoek dan niet verder! Want hier bent u aan het goede adres. Bij ons leert u in een korte periode hoe u assertief kan zijn, sterker nog, hoe u assertief moet zijn! Wij leren u om duidelijk en krachtig te communiceren en te vragen, sterker nog, op te eisen wat u verlangt, wat u verwacht en wat u wilt! Lopen uw collega’s over u heen, bent u in vergaderingen bang om te zeggen wat u denkt? Wilt u niet langer uw eigen stem horen trillen uit angst voor een andermans stem die u overstemt? Neem dan onze assertiviteitstraining, en u bent gegarandeerd binnen no time de carrière tijger waar u altijd over droomde. Meetings? Geen probleem, zelfs via Zoom maakt u uw sterke aanwezigheid duidelijk met fallisch gedrag waar een Vladimir Putin, van op springt.

Echte assertiviteitstraining met echte experts, ECHT WAAR!

Onze trainers zijn experts op het gebied van assertiviteit. Alles wat ze ooit wilden hebben ze duidelijk en moedig gepakt zonder ooit maar een keer om te kijken. Willen ze iets? Dan krijgen ze iets? Twijfelen? Toegeven van je fouten? Onzeker zijn? Daar weten onze experts niets van! Onze experts leren hun tips en trucs en hun lifestyle aan jou zodat ook jij precies weet wat jij wilt en hoe je dit kunt krijgen. Een assertiviteitstraining is er voor iedereen die net iets meer wilt uit het leven maar niet weet hoe die dat moet regelen. Wij garanderen u dat u binnen no time heeft wat u wilt, of iets anders, maar dan heeft u het wel.

Assertiviteitstraining is niet voor watjes

Om toegankelijk te blijven voor zoveel mogelijk mensen, hanteren wij uitsluitend lage prijzen en tarieven voor onze trainingen. In ons uitgebreide aanbod vindt u altijd wel iets waar u tevreden mee bent voor wat voor prijs dan ook. Wij willen toegankelijk blijven voor iedereen en elke portemonnee zodat iedereen die dat dan ook maar wilt, bij ons een assertiviteitstraining kan volgen.