Damons photo booth
Image default
Dienstverlening

De visie en missie van uw organisatie definiëren

Een visie en missie bepalen uw doel en uw bestemming. Hoewel de missie en visie meestal geschreven zijn voor organisaties op het hoogste niveau, kunnen deze tools worden gebruikt op afdelingsniveau en zelfs op persoonlijk niveau. Ze helpen u zich te concentreren op werk dat aansluit bij uw doel en dat u dichter bij het bereiken van uw doelen brengt.

Wat is de missie?

De missie is waarom uw organisatie bestaat. Het specificeert het bedrijf waarin u zich bevindt, wie u bedient en uw impact op de wereld om u heen. Het is de weg die je volgt. Ik run een opleidingsbedrijf voor leiderschap. De missie van mijn bedrijf is om de kunst van zakelijk leiderschap te bevorderen door middel van hands-on training en coaching onder leiding van dynamische zakenmensen. Het is duidelijk in welke branche we zitten: training in bedrijfsleiderschap. Het is duidelijk met wie we samenwerken: mensen in grote en kleine organisaties die hun leiders zijn. En de impact op de wereld helpt mensen hun vaardigheden op dit gebied te verbeteren. Daarbij is het van belang om na te denken over het personeel en het team, want de samenstelling van een team is een van de belangrijkste zaken om een missie te laten slagen.

Doelstellingen

De visie is een middellangetermijndoelstelling van wat u over drie tot vijf jaar zult bereiken. Het is een waypoint langs de weg waar u zich bevindt. De visie van mijn bedrijf op dit moment is om een wereldwijd bedrijf te zijn van uniek bekwame executives die managers over de hele wereld leren hoe ze geweldige leiders kunnen zijn. Hierin staan mijn verwachtingen voor het soort werk dat we gaan doen en wanneer ik beschouw dat we succesvol zijn. Dit mondiale element is iets dat nieuw is in de afgelopen jaren en het zorgt ervoor dat we ons echt op andere landen gaan richten.

De missie en visie zijn met elkaar verbonden. Ze kunnen voor elke organisatie worden gemaakt. Ze geven richting en helpen bij het bepalen van het werk dat u wel of niet zult doen. Voor mijn bedrijf doen onze visie en missie precies dat. Wij zeggen regelmatig nee tegen advieswerk. Het maakt geen deel uit van onze missie en het helpt ons niet om onze visie te verwezenlijken. Wanneer u uw missie en visie voor uw organisatie uiteenzet, zal het die richting bepalen die u in staat zal stellen te weten welke soorten werk ertoe doen en welke soorten werk niet op uw pad liggen.

 

https://me-scan.nl