Damons photo booth
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig uw zilveren munten verkopen tegen de beste prijs

We kennen allemaal de gewone euromunten die in het betalingsverkeer gebruikt worden, maar daarnaast zijn er ook de speciale munten die vooral bij verzamelaars te vinden zijn. Heeft u een dergelijke collectie munten geërfd of wilt u van uw eigen muntenverzameling af? Ruil ze dan in voor keiharde cash en verkoop ze aan een gespecialiseerde muntenhandel. Hier ontvangt u een eerlijk bedrag voor uw zilveren munten, dat gebaseerd is op de actuele zilverprijs. Iedere zilveren munt vertegenwoordigt een eigen waarde, dus laat vrijblijvend een taxatie uitvoeren door de expert.

Welke munten kan ik verkopen?

Bij een erkende en gespecialiseerde muntenhandel bent u aan het juiste adres voor het vertrouwd en veilig verkopen van alle denkbare zilveren munten. Van Nederlandse zilveren rijksdaalders en guldens tot de meer exclusieve zilveren vijfjes en tientjes. Daarnaast kunt u uiteraard ook uw buitenlandse zilveren munten verkopen. Door het gebruik van het kostbare materiaal zilver behouden de munten altijd hun waarde. Om erachter te komen hoe hoog het zilvergehalte in uw munten is, kunt u ze laten taxeren door een erkend vakman. Afhankelijk van het zilvergehalte, de omvang en het gewicht van iedere individuele munt stelt hij een bedrag vast. Gaat u akkoord, dan kunt u direct ter plaatse uw zilveren munten verkopen.

Waarom kiezen voor zilveren munten verkopen?

Bij veel zilveren munten gaat het om oudere geldstukken of penningen die niet langer in omloop zijn. U kunt ze dus niet gebruiken bij aankopen. Toch zijn ze altijd wat waard. Door ze te verkopen ruimt u niet alleen heerlijk op in huis, maar komt er ook wat extra geld vrij. Dit kunt u gebruiken voor allerlei doeleinden. In uw eigen bankfiliaal kunt u niet meer terecht voor het inwisselen van uw zilveren muntstukken, maar bij uw erkende muntenexperts staat de deur altijd open. Kortom, doet u niets meer met uw oude zilveren munten en kunt u de opbrengst wel gebruiken? Maak ze dan te gelde en wissel ze in voor contanten waar u echt wat aan heeft!