Damons photo booth
Image default
Banen en opleidingen

Professionele training in presenteren

Wanneer u moeite hebt met presentatie is een professionele training in presenteren wel iets voor jou. De training in presenteren helpt om van je angsten en veelgemaakte fouten af te komen. Doordat deze training je dingen aanleert die die ervoor moeten zorgen dat je niet langer vastloopt of op dingen blijft haken. Dit omdat een presentatie helemaal niet eng hoeft te zijn en kun je met de juiste begeleiding en goede voorbereiding voorkomen dat presenteren fout gaat en dat is niet wat je wilt. Neem daarom het zekere voor het onzekere en kies voor een goede presentatie training. Tijden de presentatie training leer je allerlei trucjes aan die het presenteren moet bevorderen dat is ideaal wat dat is juist wat je je wilt. 

Een goede actieve houding 

Een goede actieve houding is een van de belangrijkste dingen bij presenteren omdat je het belangrijk is dat je iedereen aankijkt. En laat zien dat je er zin in hebt en goed bent uitgeslapen. Daarbij is het belangrijk dat je nooit je handen in de broekzakken stopt maar inplaats daarvan een pen vastpakt en de klas  goed aankijkt. Ga nooit voorlezen maar vertel gewoon alles wat je over je onderwerp weet het is tenslotte een presentatie en geen lezing. Daarbij zorg altijd dat je een goede voorbereiding hebt door middel van een goede powerpoint met handige steekwoorden en tips. Zodat er ook geen reden hoeft te zijn waarom het fout zou gaan.

Kijk technieken

Wanneer je zenuwachtig wordt van gezichten dan zijn er technieken waarbij je mensen niet aankijkt maar zij denken dat je ze wel aankijkt. Op deze manier raak jij minder gespannen maar geef je de groep wel het idee dat ze aangekeken worden. En kun je op deze manier je spanning onderdrukken tijdens het geven van een presentatie.