Damons photo booth
Image default
Vakantie

Vakantie in Overijssel

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie in Nederland is het een goed idee om een vakantie in Overijssel te overwegen. In Overijssel kun je perfect op vakantie in het gastvrije Twente. Twente biedt gastvrijheid, ontspanning, rust, recreatie en een mooie natuur. Op zoek naar luxe? Dan zit je bij dit vakantiepark in overijssel helemaal goed. Met veel faciliteiten voor kinderen, luxe accommodaties, all inclusive upgrades, een restaurant, ontbijtservice, animatie, zwembad, bowlingbanen en een prachtige natuurrijke en rustige omgeving beleef je hier een ultieme vakantie. Naast de standaard stacaravans heb je ook de beschikking tot verschillende glamping mogelijkheden. Overnacht bijvoorbeeld in een boomhut met uitzicht over de Regge of overnacht in een Reggehooiberg met sauna. Uiteraard biedt het vakantiepark ook plekken voor kampeerders.

Camping in Overijssel

Naast het vakantiepark is er namelijk ook een mooie ruimte gereserveerd voor kampeerders. Je kunt hier heerlijk kamperen, ook met plekken aan het water. Met basiskampeerplaatsen, comfortplaatsen en plaatsen met privé sanitair heb je hier genoeg keuze. De plaatsen zijn ruim opgezet en zijn respectievelijk minimaal 100, 110 en 110 vierkante meter groot met voldoende ampères stroom. Een van de bijzondere faciliteiten is het binnenzwembad. Hier kun je weer of geen weer terecht voor zwemplezier. Het binnenzwembad heeft naast een normaal bad ook een peuterbad voor de allerkleinste zwemmers.

Camping Nederland met prive sanitair

Voor velen is kamperen een no-go vanwege het gedeelde sanitaire gebouw waar men naar toe moet lopen. Vooral wanneer je last hebt van “ik moet plassen in de nacht” syndroom, is dit natuurlijk erg lastig. Voor de mensen met het “hé verdorie ik moet alweer plassen, dit is al de 4e keer vannacht” voorgeval is er een kampeerplaats met privé sanitair bedacht! Wil je toch al naar Overijssel, overweeg dan deze camping met prive sanitair. Met moderne faciliteiten, een restaurant, snack corner, animatieteam, kindvriendelijke faciliteiten, mooie natuurrijke omgeving en bowlingbanen is het een perfecte plek om je vakantie door te brengen!