Damons photo booth
Image default
Vakantie

Glamping Oostenrijk

Bij Oostenrijk denk ik eerst aan wintersport. Daarna komen gedachtes bovendrijven over een citytrip naar Wenen. Maar om de zomervakantie te vieren in Oostenrijk, dat was nog nooit bij me opgekomen. En dat terwijl ik dol ben op wandelen en fietsen in de bergen en de natuur.

Bergen en natuur heeft Oostenrijk volop. Het ene moment wandel je door de alpenweide, het andere ogenblik kom je in een vallei waar een meertje of een riviertje je de nodige verkoeling belooft. Oostenrijk is een pareltje van een vakantieland.

Ontdek glamping in Oostenrijk

Voor de perfecte vakantie waarbij natuur en comfort hand in hand gaan boek je een vakantie op één van de Oostenrijkse glampings. Altijd al eens in een tiny house willen verblijven? Vlak bij de Wolfgangsee vindt je Seecamping Appesbach. Of boek een glamping vlakbij Wenen, zodat je ook die stad kunt bezoeken. Ben je je hart verloren in Tirol? Dan is Nature Resort Natterer See helemaal de glamping in Oostenrijk voor jou. En als jullie zin hebben om je helemaal in de watten te laten leggen, dan kies je natuurlijk voor een glamping in Oostenrijk met Wellness-faciliteiten.

Je kunt alle kanten op

Kom eens langs op glampings.nl en je ziet het direct: Oostenrijk is zó veel meer dan skipistes en de Sound of Music. Net zo divers als het land zelf, is het aanbod aan glamping in Oostenrijk. Heb je de ideale glamping gevonden? Dan boek je in een paar tellen jullie volgende vakantie. Uiteraard houden we het boeken niet alleen eenvoudig en snel, maar ook veilig.