Damons photo booth
Image default
Muziek

Boek een vrouwelijke techno dj!

Maak van jouw volgende feestje een onvergetelijke avond met een gezellige vrouwelijke techno dj. Laat een vrouwelijke techno dj jouw feestje geweldig maken. Zij zal de hele avond voor jou en de gasten de heerlijkste techno sounds draaien, waardoor iedereen los kan gaan op jouw feestje. Je kunt zelf een lijst met techno liedjes geven die je graag wilt horen op jouw feestje, maar je kunt er ook voor kiezen om de vrouwelijke techno dj haar eigen gang te laten gaan zodat zij zelf draait wat zij wilt. Dit scheelt jou een hoop zoekwerk en gedoe. De vrouwelijke techno dj heeft een groot aantal liedjes die zij kan draaien tijdens jouw feestje, dus je hoeft je over de afspeellijst geen zorgen te maken.

Dj apparatuur

Een vrouwelijke techno dj kan zelf haar dj apparatuur meenemen. Dit zijn een draaitafel en boksen, maar ook extra voorzieningen zoals een rookmachine en disco lichten om extra sfeer te brengen. Wanneer je dit zelf hebt of een deel hiervan zelf hebt, kun je met de vrouwelijke techno dj afspreken dat zij niet al haar apparatuur hoeft mee te nemen. Wanneer jij de apparatuur ook hebt, is dit een verstandige keuze voor jou. Dit vanwege het feit dat de kosten dan dalen en je meer geld uit kan geven aan de drank en hapjes op jouw feestje. Wanneer je echter zelf de apparatuur niet hebt, kun je vragen aan de vrouwelijke dj of zij alle apparatuur zelf meeneemt. Dit scheelt jou een hoop aanschafkosten en een hoop geregel. Ook weet je zo zeker dat de vrouwelijke dj overweg kan met alle apparatuur en niet per ongeluk de muziek uit zal vallen tijdens jouw feestje. Ook vindt een vrouwelijke dj het vaak fijner om met haar eigen draaitafel en boksen te werken.

Tegenwoordig worden ook juist weer coverbands voor bruiloften gevraagd om te spelen op trouwerijen, omdat mensen weer steeds meer live muziek zijn gaan waarderen.