Damons photo booth
Image default
Hobby en vrije tijd

De leukste cadeautjes voor Sint

Sint is aangekomen en dit jaar niet met de boot, maar met het vliegtuig. Voor de kinderen is het niet zo heel erg belangrijk hoe de sint dit jaar hier is gekomen. Voor hen is het vooral belangrijk dat de pakjes en cadeautjes aankomen. Voor ouders breekt er weer een hectische tijd aan. Want wat ga je je kinderen nu weer cadeau geven? Om te beginnen hebben we wat leuke schoenkadootjes gevonden. Die zijn niet te duur en niet te groot.

  • Ons Sinterklaaslijstje:
  • kinderhorloge circa 5 euro
  • chocoladeletter circa 2 euro
  • Potloden circa 2 euro
  • kleurboek circa 2 euro

Een kinderhorloge is erg leuk om te geven. Als je de plastic soorten bekijkt zijn ze helemaal niet zo duur. Een duur horloge zou ik hen sowieso nog niet geven. Het gaat meer om het idee dat ze nu zelf klok kunnen kijken. Een chocoladeletter is eigenlijk een musthave voor in de schoen. Potloden en kleurboeken zijn vaak erg geliefd. Het geeft kinderen vertier en je haalt ze even weg bij de televisie.

Voor het grote feest op 5 december hebben we natuurlijk wat grotere cadeau’s in gedachte. Veel kinderen hebben zelf al een lijstje gemaakt met favoriet speelgoed. Maar als je ook nog iets nuttigs voor hun kinderkamertje zoekt, is een opbergmand ook erg leuk om te geven. Hiermee hoop je dan natuurlijk dat je kids voortaan ook echt gaan opruimen. Veel leuke cadeautjes zijn trouwens te vinden bij Presentsathome. Hier vind je ook rage artikelen van vroeger die nog eigenlijk heel leuk zijn. Zoals loombands bijvoorbeeld en Heelys, die schoenen op wieltjes. Ook fidget spinners, de rage van enkele jaren geleden zijn daar nog gewoon te koop. Heeft je zoon of dochter nog geen lijstje? Dan kun je gerust een hier een kijkje nemen.