Damons photo booth
Image default
Aanbiedingen

Onderdelen- en accessoires voor jouw Kärcher-product vind je hier!

Kärcher-apparaten zijn misschien wel de meest populaire schoonmaakapparaten die er zijn. Dit komt mede door het grote aanbod wat het merk te bieden heeft. Je kunt bij Kärcher terecht voor de gebruikelijke stofzuiger, glazenwasser, stoomreiniger, hogedrukreiniger maar ook voor bijvoorbeeld een raamstofzuiger. Je kunt het zo gek niet bedenken, alle apparaten die jij nodig kan hebben bij het schoonmaken heeft Kärcher wel in huis. 

Accessoires voor bij uw apparaat
Met de bijpassende accessoires voor uw karcher-apparaten kun je jouw apparaat gemakkelijk uitbreiden. Fixpart heeft een breed aanbod van verschillende accessoires zodat je er precies kan vinden wat je nodig hebt. Wanneer u verschillende soorten vloeren in huis heeft kan het bijvoorbeeld fijn zijn om je stofzuiger uit te breiden met een extra zuigmond. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden om je apparaten nog beter te kunnen gebruiken. 

Reserveonderdelen
Ook wanneer uw Kärcher-apparaat er mee ophoudt of kuren vertoond kun je bij Fixpart goed terecht. Of u nou een nieuwe filter nodig heeft voor de stofzuiger of een pickupnaald voor de platenspeler, alles vind je geordend en overzichtelijk terug. Op de website vind je de originele onderdelen voor je Kärcher-apparaat maar ook imitatie-onderdelen. Deze imitatie-onderdelen zijn uiteraard van hoogstaande kwaliteit, het grootste verschil zit hem voornamelijk in de prijs die je betaalt voor de onderdelen. 

Levering van de producten
Bij voldoende voorraad van het onderdeel of de accessoire wordt het product binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Zo kun je snel weer gebruik maken van je Kärcher-apparaat. Mochten de onderdelen eerst nog besteld moeten worden kan het wellicht wat langer duren. Heb je een vraag over een accessoire of reserveonderdeel voor je Kärcher-apparaat? Neem vooral contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder met je vragen zodat je zo snel mogelijk weer kan genieten van de praktische voordelen van uw apparatuur. Ook bij vragen over levering of andere vragen kun je uiteraard bij de klantenservice terecht.