Damons photo booth
Image default
Huishoudelijk

Kaarsen op batterij

Koop jij voor je gevoel vaak weer nieuwe kaarsen en vind je het jammer dat je er zo kort plezier van hebt? Dan zijn kaarsen op batterij een goede oplossing! Met kaarsen op batterij bespaar je niet alleen geld, ook zijn ze veiliger. Daarbij geven ze je minstens net zo’n gezellige, warme sfeer als echte kaarsen.

Kaarsen op batterij of echte kaarsen?

Zowel echte kaarsen als kaarsen op batterij zijn er in alle soorten en maten. Als jij kiest voor kaarsen op batterij hoef je je dus niet te beperken tot een smal aanbod. Veel LED kaarsen zijn niet van echte kaarsen te onderscheiden, waardoor je precies dezelfde knusse sfeer creëert. Je hebt namelijk kaarsen op batterij met bewegende vlam en veel van deze kaarsen zijn gemaakt van bijenwas. Dit zorgt ervoor dat ze niet te onderscheiden zijn van echte kaarsen. 

Een ander voordeel van kaarsen op batterij ten opzichte van echte kaarsen is dat je geen risico loopt op brandgevaar. Ook kun je kaarsen op batterij met timer en kaarsen op batterij met afstandsbediening kopen. Dit zijn handige functies waarmee je op afstand kunt instellen wanneer de kaarsen aan en uit gaan. Voor de horeca zijn kaarsen met een timer bijvoorbeeld erg praktisch. Tot slot gaan LED kaarsen veel langer mee, wat ook nog eens fijn is voor je portemonnee.

Kaarsen op batterij voor elke gelegenheid

Kaarsen op batterij zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nu een rustig avondje op de bank hebt of een feestje organiseert: met kaarsen op batterij kun je elke ruimte veilig sfeervol verlichten. Staat er binnenkort een diner met vrienden of familie op de planning en wil je je eetkamer extra gezellig verlichten? Dan zijn LED dinerkaarsen perfect. Net zoals echte dinerkaarsen, komen LED dinerkaarsen in verschillende hoogtes en diktes. Op deze manier kun je variëren in welke kaarsen je op tafel zet. 

Ben je op zoek naar meerdere kaarsen als decoratie op je bijzettafel? Dan is een LED kaarsenset ideaal. De kaarsen verschillen van hoogte en zijn er in verschillende kleuren. Op deze manier heb jij in een handomdraai je bijzettafel prachtig gedecoreerd! Kortom: met kaarsen op batterij kun jij je ruimte net zo sfeervol verlichten als met echte kaarsen, én ze gaan ook nog eens langer mee. Win-win!