Damons photo booth
Image default
Groothandel

Alles wat u hoeft te LED-gloeidraad

Light-emitting diode (LED)-lampen hebben onmiskenbaar de wereld veranderd door energiezuinige verlichting te brengen. LED filamenten van ledpaneelgroothandel.nl zijn daarop geen uitzondering. Laten we snel wat informatie over LED-filamenten bekijken.

Wat zijn LED-gloeilampen?

LED’s zijn de afgelopen decennia in populariteit toegenomen. Dit is het gevolg van de geleidelijke vervanging van de conventionele gloeilampen. Maar, net als elke andere technologie, vereiste ook LED vooruitgang. Dat is een van de redenen waarom LED-gloeilampen zijn gemaakt. LED-filamenten zijn lichtgevende apparaten die gloeilampen nabootsen, ondanks het gebruik van LED’s om licht te produceren. In deze lampen zijn vier LED-filamenten, één in elke richting, aanwezig. Daarom verspreidt een LED-gloeilamp het licht gelijkmatig in alle richtingen. Dit in tegenstelling tot een standaard led-lamp die slechts een bepaald gebied verlicht.

Welke voordelen bieden LED-filamenten?

Deze lampen hebben in de eerste plaats het vertrouwde uiterlijk van een gloeilamp. Dit maakt ze een fantastische optie voor ruimtes die verlichting in retrostijl nodig hebben om unieke pracht te creëren. Ze hebben ook kleinere koellichamen nodig, wat resulteert in een grotere blootstelling aan licht en een lichtemissie van 360 graden. Een ander voordeel van het hebben van LED-gloeilampen is dat ze veel energiezuiniger zijn dan gewone LED-lampen. Ze bieden ook warmwitte kleurtemperaturen tot 2200K, waardoor ze een populaire keuze zijn voor verlichting in de moderne tijd. Ze komen ook in verschillende vormen. Dit omvat kaarslampen, eekhoorn kooien, kleine bollen, bollen en meer.

Waar zijn plaatsen waar LED-filamenten kunnen worden geïnstalleerd?

Behalve als je een warme en gezellige sfeer in huis wilt creëren, stappen veel verschillende zakelijke ondernemingen steeds vaker over op LED-gloeilampen. Deze lampen kunnen worden gebruikt om een ​​natuurlijk ogende verlichting te bieden. Zeker in ruimtes die vragen om een ​​aangename, rustgevende verlichting en tegelijkertijd een forse besparing op de energiekosten. Dankzij de uitstekende energie-efficiëntie van deze LED-gloeilampen. In vergelijking met conventionele gloeilampen bieden ze zelfs een energiebesparing tot 90%. Veel locaties, waaronder hotels, eetgelegenheden, bars, winkels, cafés en supermarkten, zouden veel baat hebben bij het gebruik van LED-filamenten.