Damons photo booth
Image default
Architectuur

Met de MCZ pelletkachel maakt u van uw huis een thuis

Als u thuis komt en u wordt begroet door de warmte van uw MCZ pelletkachel dan heeft u meteen het gevoel dat u echt thuis bent. Thuiskomen in een koud huis vindt niemand leuk. Het eerste wat iedereen doet bij thuiskomst op een koude winterdag is de thermostaat van de kachel hoger zetten. Het goede nieuws is dat dat niet meer hoeft als u een MCZ pelletkachel heeft. Die kunt u namelijk programmeren. Hij gaat als u dat wilt een uur voordat u thuiskomt aan. En dan is het in huis al lekker warm als u uw huis binnenstapt. Andersom kunt u uw pelletkachel ook een half uurtje voordat u gaat slapen laten uitschakelen, zodat er geen warmte onnodig verloren gaat.

Milieuvriendelijk stoken met een pelletkachel

Wanneer u een traditionele open haard heeft dan is de kans aanwezig dat buren gaan klagen over de geur die deze kachel verspreidt als hij wordt gebruikt. Sommige mensen vinden deze lucht heerlijk, maar met name mensen met luchtwegproblemen kunnen er flink last van hebben. Als u een pelletkachel gebruikt, heeft u dit probleem niet. De MCZ pelletkachels die u onder meer kunt kopen bij Ambianza in Meerkerk voldoen aan alle milieueisen. U kunt hier verschillende soorten pellets in verbranden, zowel van hardhout als zachthout. Deze pellets kunt u eveneens online bestellen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft en nooit in de kou zit.

Een MCZ pelletkachel online bestellen, ook dat is mogelijk

Letterlijk alles kan vandaag de dag online worden gekocht. Dat geldt dus ook voor MCZ pelletkachels. U kunt ze op de website van de leverancier, zoals Ambianza, bekijken en direct uw keuze maken. Betaal veilig online en uw nieuwe pelletkachel wordt in overleg met u bij u afgeleverd. Uiteraard kunt u uw nieuwe kachel ook laten installeren zodat u hem gelijk in gebruik kunt nemen. Als u vragen heeft over het gebruik, dan staan de ervaren medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

https://www.ambianza.nl/