Damons photo booth
Image default
Woning en Tuin

Jouw eigen bed stel je samen in de beddenwinkel van Kok Bedden

Iedereen slaapt weer anders. Daarom is het verstandig om jouw eigen bed naar wens samen te stellen. In de beddenwinkel van Kok Bedden weten ze als geen ander wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en kunnen ze je uitstekend adviseren. Wil je bijvoorbeeld een tweepersoons matras, een eenpersoons matras of daar tussenin? Slaap je graag op een hard of een zacht matras? En wil je, indien je een partner hebt, samen op een matras slapen of krijg ieder een eigen matras? Breng gerust eens een bezoek aan de winkel en maak je wensen kenbaar. Er wordt graag met je meegedacht en je ontvangt in alle gevallen een voorstel op maat.

Een breed scala aan bedframes shop je in de winkel

Ben je juist op zoek naar een mooi frame voor het bed? In dat geval zit je in de winkel helemaal goed. Van een tijdloos houten frame tot aan een stoer stalen frame en van een boxspring tot aan een frame voor kids, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat er ook voor jouw stijl en smaak meer dan genoeg aanbod is. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur uit?

Bedbodems in verschillende lengte- en breedtematen

Een beddenwinkel zou een beddenwinkel niet zijn als je er ook kunt slagen voor bedbodems. Deze zijn te verkrijgen in verschillende lengte- en breedtematen. Ook heb je de keuze of je en verstelbare of een niet-verstelbare bodem wilt. Heb je jouw bed volledig naar wens samengesteld? Neem ook gelijk bedlinnen in de juist maat mee en jouw optimale nachtrust kan beginnen!