Een borstvergroting is verreweg de meest bekende plastische ingreep. Sommige vrouwen zijn erg onzeker over hun borsten. Een prothese maakt hun boezem voller, steviger of groter. Als u zich onzeker voelt over uw uiterlijk, kan een borstvergroting helpen om het zelfbeeld te verbeteren. Bij een betrouwbare kliniek als Mediclinic kunt u terecht om een borstvergroting nabij Antwerpen uit te laten voeren. Wilt u meer weten over hoe de procedure in zijn werk gaat? Dat leest u hier.

Een borstvergroting in Antwerpen uit laten voeren

Van nature bestaan er borsten in allerlei verschillende vormen en maten. Als u een borstvergroting wilt laten uitvoeren, heeft u waarschijnlijk een idee over hoe de borst er uit moet komen te zien. Bij een kliniek wordt in overleg met u gekozen voor een passende oplossing. Hoe gaat dat in zijn werk?

Het opmeten van de prothese

Wil u een borstvergroting nabij Antwerpen ondergaan? Voordat de ingreep daadwerkelijk wordt uitgevoerd, pleegt de arts uitvoerig consult met u. Daarbij wordt u door middel van een pasprothese op nauwkeurige wijze een implantaat aangemeten. Het is belangrijk dat dit precies past, want alleen op die manier krijgt u het resultaat waar u naar op zoek bent.

Het uitvoeren van de operatie

Na het uitmeten van de prothese kan deze worden geplaatst. Dat gebeurt altijd terwijl u onder volledige narcose bent. De prothese van siliconengel wordt zo tussen het borstweefsel geplaatst, dat u er zo min mogelijk last van heeft. Dankzij moderne technieken en materialen is de operatie relatief vrij van risico, en kunt u snel herstellen.

Maak een afspraak bij een kliniek

Overweegt u een borstvergroting nabij Antwerpen uit te laten voeren? Het is een goed idee om te beginnen met een afspraak bij een betrouwbare kliniek. Daar kunt u al uw vragen stellen en kunt u overleggen over de voor- en nadelen van de ingreep.

https://www.mediclinic.be