Damons photo booth
Image default
Society / Relationships

Vallei Advocaten is graag úw advocaat in Ede

Bent u op zoek naar een advocaat in Ede? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Wij zijn Vallei Advocaten en wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en helpen u dan ook graag bij het oplossen van een zaak. Onze expertises zijn personen- & familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. In deze blog lichten wij deze rechtsgebieden dan ook graag toe zodat het voor u geheel duidelijk wordt wat u van ons kunt verwachten. Bekijk deze advocaat in Ede

Advocaat in Ede voor personen- en familierecht

Vallei Advocaten staat graag voor u klaar als advocaat in Ede voor het eerste rechtsgebied: personen- en familierecht. Dit rechtsgebied is zeer ingewikkeld omdat het vaak gaat om persoonlijke banden en relaties waarbij mensen niet willen dat de relaties slecht(er) worden. Dit rechtsgebied gaat om alle gebeurtenissen die voorvallen op persoonlijk vlak. Deskundigheid hierbij is erg belangrijk en partijen in deze zaak moeten goed begeleid worden om tot oplossingen te kunnen komen. Eén goed voorbeeld hiervan is een echtscheiding. Hierbij moeten duidelijke afspraken worden gemaakt maar als het niet goed loopt tussen de twee partijen is dit vaak lastig. Daarom is de deskundigheid van onze specialisten dan ook erg belangrijk in deze gevallen. Andere gebeurtenissen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld de strijd om het ouderlijk gezag, pensioenverdelingen of afstammingsrecht. 

Vallei advocaten: arbeidsrecht

Onze tweede expertise als het gaat om rechtsgebieden is arbeidsrecht. Ook hierbij is deskundigheid en begeleiding belangrijk omdat het gaat om de belangen van en tussen de werkgever en werknemer. Beide partijen moeten tot hun recht komen. Daarom bieden wij begeleiding bij het opstellen van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of bij het beslissen wie welke verantwoordelijkheid toegewezen krijgt. 

Ondernemingsrecht

Onze laatste expertise als het gaat om rechtsgebieden is ondernemingsrecht. Bij ondernemingsrecht houden wij ons bezig met juridische zaken bij ondernemingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld antwoorden geven en oplossingen vinden voor bijvoorbeeld wanneer een fusie optreedt, men een samenwerkingsverband aangaat of natuurlijk als er geschillen zijn tussen de aandeelhouders van de onderneming. Wij helpen u graag uw vragen praktisch te beantwoorden. Ook kunt u in elk geval ook een mediator inhuren als dat uw voorkeur heeft. Hierbij komt u samen zelf tot een oplossing met behulp van mediation. 

 

Gerelateerde artikelen

Een videograaf op je bruiloft? Altijd een kadootje

Een videograaf op je bruiloft?

Ouderen daten steeds vaker online