Een sensuele massage helpt tegen hoofdpijn is goed voor je gezondheid. Bij een sensuele massage denk je snel aan andere lichaamsdelen dan aan je hoofd. Toch zijn er mensen, zoals mijn zwager, die heilig geloven dat sensuele massage de gezondheid goed doet en hoofdpijn zelfs verdwijnt. Het klinkt echt te mooi om waar te zijn. Zeker wanneer mijn zwager zoiets vertelt, mijn zwager de man die bekend staat om zijn geflirt met andere vrouwen en zijn gepoch over zijn libido. Ondanks alles, bleef hij volhouden dat sensuele massage de gezondheid ten goede komt. Een tijdje terug, het was de 1ste echte lekker voorjaarsdag, zaten we buiten op ons terras te genieten van een lekker goed glaasje witte wijn, de wijn was perfect op temperatuur dankzij de Liebherr Wijnklimaatkast. Het was de trots van mijn zwager, hij had hem via het internet besteld bij Cavepromotor. Die jongens hadden er verstand van zei hij en of dat waar was of niet, de wijn was perfect op temperatuur. Ik maakte een grapje over de wijn, nadat we geloof ik ons vijfde glas leegdronken, op deze manier hebben we morgen hoofdpijn. Mijn zwager geageerd vel, zoals altijd wanneer hij, al was het echt als grap bedoelde, vond dat hij aangevallen werd. Ik temperde het door zelf voor ons beiden een zesde glaasje wijn te halen. Hij begin te lachen en zei, eigenlijk helemaal niet verkeerd wanneer ik morgen hoofdpijn heb, dan heb ik een goede reden voor een sensuele massage. Ik begreep in eerste instantie niet wat hij bedoelde totdat hij me tot in de details begon uit te leggen dat het geen grap was en dat sensuele massage werkelijk de gezondheid stimuleert. Meende hij het nou, was het een grap of gebuikte hij deze argumenten om “vreemd” te gaan. Bij hem was alles mogelijk, dus voor het gemak hield ik maar bij het laatste. Nou kon ik me daar ook wel iets bij bedenken, mijn vrouw was nou niet het scherpste en beste in bed wat je kon overkomen, maar volgens mij was haar zuster nog veel erger. Omdat ik het op zich ook wel een lekker idee vond om eens sensuele massage te krijgen, besloot ik met hem mee te spelen. Ik begon hem uit te vragen wat er zoal gedaan wordt, of het mooie vrouwen waren en hoe zijn vrouw (de zuster van mijn vrouw) ermee omging. Zij uitleg over wat er zoal gedaan wordt bij een sensuele massage, sprak me wel heel erg aan en ik begin er steeds meer interesse en zin in te krijgen. Hij beschreef de vrouw die hem de sensuele massage gaf en omdat wij qua vrouwen redelijk dezelfde smaak hadden, stimuleerde me dat antwoord nog meer. Nou zijn onze vrouwen niet de makkelijkste en ongelooflijk wantrouwig en jaloers, dus dat punt vond ik als laatste ineens het belangrijkst. De eerste punten hadden me overtuigd dat ik ook graag aan mijn gezondheid ging werken, maar hoe vertel ik het haar? Het was eigenlijk te eenvoudig voor woorden, mijn zwager kwam zelfs bij mij over dat het echt waar is dat een sensuele massage de gezondheid bevordert. Het werkt zeer ontspannend (ik dacht natuurlijk weer veel perverser dan hij het bedoelde, of in ieder geval zei) en het werkt werkelijk. Ik heb nu meerdere behandelingen gehad, voor niet aldoor dezelfde kwaaltjes, en het resultaat is dat ik iedere keer weer ontspannen terug kom en me beter voel. Mijn zwager kennende, moest er een addertje onder het gras zitten. Maar aan de andere kant, zo´n sensuele massage wilde ik ook. Echter had ik veel teveel angst dat mijn vrouw het zou ontdekken. Dus bleef ik bij mijn zwager vragen te stellen. Uiteindelijk begon het hem te irriteren en riep hij zijn vrouw, die net terug was van inkopen doen, even naar buiten te komen. Ze groette me hartelijk en zag aan mijn gezicht dat er iets aan de hand was, ik werd nerveus, want wanneer mijn zwager het haar zou vragen, zou mijn vrouw nog dezelfde dag horen dat ik interesse in sensuele massage had. Het liep echter geheel anders dan ik gedacht had. Evert, zo heet mijn zwager, vertelde zijn vrouw dat ik hem niet echt serieus nam met betrekking tot de ervaring met sensuele massage. Zij reageerde zelfs enigszins vel in mijn richting. Evert had een tijd terug vreselijke hoofdpijn en slikte al twee dagen veel teveel aspirines. Hij vertelde haar dat een goede bekende enorm goede ervaring had met sensuele massage. Geen kwaaltjes meer, beter gevoel, fitter en vrolijker. Ze vond het een heel aannemelijk verhaal en Evert ging samen met haar op internet op zoek naar een adres in de buurt van Turnhout voor sensuele massage. Ze vonden een website die prettig en professioneel overkwam en Evert besloot te bellen voor een afspraak. Mijn schoonzuster vertelde dit, Evert bevestigde dit slechts de hele tijd zeer instemmend. Na deze loftrompet van mijn schoonzuster, sloeg mijn geloof om en kreeg echt het gevoel dat mijn zwager me de waarheid had verteld. Ik vroeg hem het adres en telefoonnummer op te schrijven. De volgende dag had ik ineens enorm veel last van hoofdpijn en begon aspirines te slikken, ik melde me voor de zekerheid de dag daarop ziek en bleef aspirines slikken. Mijn vrouw waarschuwde me dat dit niet goed was en wilde de dokter bellen. Ik vertelde haar dat dit geen zin had, hij zou me iets in de trend van aspirines voorschrijven. Met alle moed die ik had, vertelde ik wat Evert en haar zuster, mij verteld hadden over de gezonde werking van sensuele massage. Ze kreeg een rood hoofd en vroeg of ik nog normaal was. Mijn antwoord was natuurlijk eenvoudig, bel je zus maar. Dat deed ze dan ook direct en langzaamaan begon ze te kalmeren en uiteindelijk was ze zelfs positief over het idee om mijn hoofdpijn te laten bestrijden met behulp van sensuele massage. Ik moest zelfs zo snel mogelijk een afspraak maken, want hoe eerder die hoofdpijn weg was, hoe beter. Samen keken we nog even naar de website en daarmee was het ei gelegd. Ik belde op voor een afspraak. Gelukkig was er iemand uitgevallen en kon ik nog dezelfde avond voorbij komen. Mijn zwager had niet gelogen, de vrouw die open deed en de sensuele massage zou geven was zeer aantrekkelijk. Ik verheugde me steeds meer op de massage en vergat helemaal mijn hoofdpijn. Ze kende haar vak (tenminste zo vond ik het, ze wist wat lekker was en wat een man lekker vindt) en wist de sensuele massage bevredigend af te ronden. Volgens mij was een tweede behandeling op korte termijn noodzakelijk en ik maakte direct nog een afspraak voor 2 dagen later. Thuis gekomen vertelde ik dat de hoofdpijn niet geheel weg was, maar wel een stuk minder en dat ik over 2 dagen nog eens terug moest komen. Zij was allang blij dat het hielp. Ik kon niet wachten tot de 2 dagen voorbij was, maar het hielp! Ik genoot de 2de keer nog meer als de 1ste keer van de sensuele massage. Ik wist mijn vrouw uit te leggen dat ik last van mijn rug had, zij wilde zelf voor mij een afspraak maken. We zijn beiden overtuigd dat sensuele massage een goede gezondheid stimuleert!

Meer informatie: www.tantraforlife.nl