Damons photo booth
Image default
Sport

Haal het beste uit jouw sport door goede bokshandschoenen te kopen

Als je net start met boksen, is het belangrijk dat je de juiste hulpmiddelen hebt. Bij veel sportscholen liggen bokshandschoenen die iedereen mag gebruiken. Als je vaker traint, kan het fijn zijn om je eigen paar te hebben. Maar waar moet je op letten als je bokshandschoenen wilt aanschaffen? Dat vertellen we jou in dit artikel.

Materiaal, gewicht en maat zijn belangrijke keuzes

Wil je bokshandschoenen kopen, maar heb je twijfels waar je op moet letten? De eerste belangrijke keuze die je moet maken, gaat over het materiaal. Bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in echt leer en kunstleer. Ben je een beginnend bokser en wil je eerst kijken of je de sport wel écht leuk vindt? Dan is het wellicht handig om eerst kunstleren bokshandschoenen te kopen. Deze zijn wat goedkoper in aanschaf, zodat je geen grote investering hebt gedaan als je de sport uiteindelijk toch niet zo leuk vindt. Ben je een fanatieke bokser en train je regelmatig? Dan is het altijd aan te raden om bokshandschoenen van echt leer te kopen. Deze gaan langer mee dan de kunstleren variant en zitten een stuk comfortabeler doordat het leer kan ademen. Je handen krijgen dus meer zuurstof. De tweede keuze die erg belangrijk is, betreft het gewicht van de bokshandschoenen. Voor de verschillende gewichtsklassen wordt een ander gewicht bokshandschoenen aangeraden.

Bestel online en sta morgen in de ring

Weet je niet zeker welke keuzes je moet maken als je bokshandschoenen wilt kopen voor jouw training? Neem dan een keer contact op met de specialisten van OLB Sports. Zij geven je graag een goed advies gebaseerd op jouw trainingsprogramma, gewicht en gewenste maat. Weet je al precies welke bokshandschoenen je nodig hebt? Bestel ze dan eenvoudig in de webshop voor 15:00 uur, dan kun je de volgende dag al in de ring staan met je nieuwe bokshandschoenen! Bij bestellingen boven de €50,- worden bovendien geen verzendkosten gerekend. Bekijk snel de verschillende bokshandschoenen in de webshop.

https://www.olbsports.nl/

Gerelateerde artikelen

Fitness in Delft is nog nooit zo makkelijk geweest

Een hometrainer kopen was nog nooit zo eenvoudig

Een dartbord kopen? Dit moet je weten!