Een Yoni massage is een massage die gegeven wordt voor vrouwen door zowel mannen als vrouwen.  Deze methode is gebaseerd op Tantra en is daardoor liefdevol, sensueel en erotisch. Het woord Yoni is afkomstig uit het Sankriet, Yoni massage heeft als letterlijke vertaling v-agina massage.

Bij dergelijke massage wordt dus de v-agina gemasseerd, dit gebeurt voornamelijk buiten de v-agina maar kan indien gewenst ook vanbinnen verwend worden. Het voornaamste doel van dit soort massage is om de vrouw te laten genieten en uiteindelijk tot extase te brengen, namelijk een orgasme.

Veel vrouwen zien een Yoni massage als klinisch en onaangenaam, waarbij het de bedoeling is om zo snel mogelijk tot extase te komen. Dit vinden vrouwen niet altijd even makkelijk terwijl men op een massagetafel ligt, daardoor denken veel vrouwen dat er redelijk wat glijmiddel en hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld dildo’s aan te pas komen.

Toch zijn er heel wat masseurs of masseuses die een warme, intense en niet klinische Yoni massage kunnen aanbieden. Een voorbeeld van zo een masseur is Xander Pleijsier, je kan ook steeds terecht op zijn site.

Bij dergelijke goede Yoni massages kan men rustig genieten op een massagemat en wordt men langzaamaan in extase gebracht. Hierdoor komen er weinig of geen speeltjes en glijmiddel aan te pas.

Voordelen van deze alternatieve Yoni massage zijn dat de vrouw meer zelfvertrouwen gaat verkrijgen en dat ze zich vrouwelijker gaat voelen.

Het is ook mogelijk om de masseur of masseuse sensueel aan te raken of er kan ook geknuffeld worden vooraleer tot de massage overgegaan wordt.

Een Yoni massage bij Xander duurt twee uur en half. Deze bestaat uit een gesprek en verfrissing vooraf, de massage zelf en nadien een douche. De massage zelf duurt ongeveer twee uur en heeft plaats op een aangename massagematras. De massage wordt vergezeld met tantra muziek en een ontspannende geur.  Vaak start de massage met enkele ademhalingsoefeningen voor de vrouwelijke klant om ze volledig in ontspanning te brengen zodat maximaal genot mogelijk is.

Het voorafgaand gesprek heeft als doel om de klant op zijn gemak te doen voelen. Wanneer dit het geval is wordt ze naar de badruimte begeleidt, waar ze zich kan uitkleden en kan verfrissen. Hierna gaat de vrouw naar de massageruimte en legt ze zich klaar voor de massage, weliswaar op haar buik. De alternatieve Yoni massage begint niet meteen bij de v-agina, maar gaat van start bij de rugzijde van de vrouw. Dit laat ze toe rustig te gaan ontspannen. Eenmaal de klant volledig ontspannen is haalt de masseur er massageolie bij. Heel het lichaam wordt ingesmeerd, beginnend bij de voeten en van daaruit gaat men omhoog. Er wordt bij een alternatieve Yoni massage gemasseerd met verschillende druk waardoor seksenergie of levensenergie door het vrouwelijk lichaam begint te stromen.

Na een uur van rug massage en dergelijke wordt de vrouw gevraagd zich om te draaien. Nu wordt de voorzijde van de vrouw onder de massageolie gebracht, ook hier werkt men naar boven beginnend bij de voeten.

Wanneer de vrouw op haar rug ligt, masseert de masseur of masseuse ook de v-agina en op een bepaald ogenblik wordt deze zelf zeer intensief gestimuleerd. Op zich is het masseren van de buitenzijde van de v-agina voldoende om de vrouw tot extase te brengen. Indien de klant het wenst kan ook de binnenzijde onder handen genomen worden.

Dit soort massages worden meestal uitgevoerd in massagepraktijken, maar kunnen ook op verplaatsing gedaan worden. Dit hang natuurlijk af van masseur tot masseur, maar Xander biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid aan tot massages thuis of op hotel.

 

Ben je een zelfbewuste vrouw, die graag eens ontspant op een iets andere en meer sensuele manier? Dan is de Yoni massage iets voor jou. Veel vrouwen raken eraan verslaafd en boeken snel weer een volgende afspraak.