Als u op zoek bent naar een particulier verpleeghuis, die uitstekende particuliere ouderenzorg biedt, dan is Compartijn hierin een uitstekende keuze. Veel ouderen hebben op latere leeftijd meer zorg en begeleiding nodig, waardoor zelfstandig wonen niet meer geheel mogelijk is. Toch zien velen op tegen de overstap naar een verzorgingshuis, juist omdat hier zoveel vrijheid mee lijkt opgegeven. Bij Compartijn kunt u rekenen op particuliere ouderenzorg, waar u geheel zelfstandig uw eigen leefstijl kunt invullen, maar bovendien kunt genieten van een optimale begeleiding. In dit particulier verpleeghuis is veel aandacht voor de eigen identiteit en is er volop ruimte om visite uit te nodigen.

Particuliere ouderenzorg in Nederland

Compartijn heeft verschillende woonzorgcentra verspreid over heel Nederland. Ongeacht waar u voorheen woonachtig was, zult u dus altijd ergens in een vertrouwde buurt kunnen worden geplaatst in één van de particuliere verpleeghuizen. Zo wordt de overgang niet heel groot, aangezien u in de buurt blijft van alle vertrouwde locaties en gewoon nog bij bekenden op bezoek kunt gaan. Ook is het mogelijk dat ze u bezoeken, want familie en vrienden zijn altijd welkom bij dit particuliere verpleeghuis. U kunt zelfs uw kleinkinderen uitnodigen om bij u te overnachten. Hier is volop ruimte voor en het voelt zo een stuk meer als thuis. Er verandert verder nauwelijks iets aan uw vertrouwde leefstijl, maar kunt wel rekenen op gedegen zorg en begeleiding. Precies wat u op latere leeftijd nodig zult hebben.

Dagbesteding in particuliere ouderenzorg

Bij particulier verpleeghuis Compartijn kunt u rekenen op een volledig pakket. U betaalt niet meer voor dagbesteding, omdat alle particuliere ouderenzorg bij dit particuliere verpleeghuis is inbegrepen. U kunt rekenen op goede voeding, wat tevens bezoekers in kunnen delen. En u mag meedoen met alle activiteiten in de dagbesteding. Bovendien kunt u gebruik maken van de verschillende voorzieningen die dit particuliere verpleeghuis te bieden heeft. Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende zorg.