Damons photo booth
Image default
Fotografie

Bij propfun bestel je de leukste photo booths voor jouw event

Je gaat een event organiseren, maar daar hoort natuurlijk wel een leuke photo booth van propfun bij. Deze mag uiteraard niet aan het plaatje ontbreken. Alle herinneringen die tijdens het feest of event worden gemaakt moeten toch op een manier worden opgeslagen en hoe makkelijk is het om dat de gasten zelf te laten doen in de photo booth. Je hebt misschien al wel eens vaker een dergelijk apparaat gezien op een feestje of misschien wel in het gemeentehuis toen je een pasfoto voor je paspoort, id kaart of rijbewijs moest alten maken. Je kunt zelf in alle privacy en rust een hokje in stappen en samen met anderen of in je eentje leuke foto’s maken. De photo booth van propfun is ervoor bedoelt om de gasten nog een extraatje te geven en hen de herinneringen die zij maken te laten vastleggen op een leuke en speelse manier.

Gemakkelijk concept

Bij propfun wordt alles heel gemakkelijk gemaakt en je hoeft dus weinig te doen om een photo booth op jouw feest of event aanwezig te laten zijn. Over geheel Nederland en België zit propfun verspreidt en kan je de hokjes ophalen en bestellen. Je kunt voor een bedrag van nog geen driehonderd euro al een hele dag gebruik hiervan maken en dat is natuurlijk wel het geld waard. Je krijgt bij dit bedrag niet alleen maar de booth zelf geleverd, maar hierbij zitten ook nog een aantal andere zaken inbegrepen. Het gaat hier over de foto’s die worden gemaakt en video’s en het gebruik maken van de digitale en fysieke accessoires die hierbij zullen worden geleverd. 

Accessoires

Je maakt je foto helemaal af met een photo booth van propfun, want er worden accessoires bij geleverd die je op kunt zetten of voor je gezicht kunt houden om er bijvoorbeeld een grappige foto van te maken. Denk aan een leuke hoed een snor op een stokje of een enorm groot hart dat je op de foto erbij kunt zetten. Zo wordt het maken van een foto in de photo booth van propfun een heel feestje en zal iedereen ervoor in de rij gaan staan. Meer informatie

 

Gerelateerde artikelen

Fotograaf Amersfoort kan de beste momenten vastleggen voor jou.