U verzorgt en modelleert uw haar op een natuurlijke manier met Aveda producten. Deze haarverzorgingsproducten zijn gebaseerd op de extracten van planten en bloemen en bestaan uit uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Ze bevatten geen siliconen en zijn klinisch getest en daarmee dierproefvrij. Aveda producten zijn van professionele kwaliteit en worden gebruikt in kapsalons waar duurzaamheid extra aandacht krijgt. Maar ook thuis geniet u van de fijne textuur en heerlijke geur van Aveda producten. La Ligne heeft in de webshop een uitgebreid assortiment voor u klaarstaan, waaruit u uw eigen verzorgingslijn kunt samenstellen.

Kies voor een ‘groen kapsel’ door natuurlijke producten

La Ligne hecht veel waarde aan natuurlijke haarverzorging en –styling. Daarom werkt deze salon in de vestigingen in Gorinchem en Hardinxveld uitsluitend met duurzame producten die beter zijn voor uw gezondheid en het milieu minder belasten. Om deze hoogwaardige producten ook voor thuisgebruik beschikbaar te maken, biedt La Ligne onder meer Aveda producten aan in de webshop. U bestelt ze dus gemakkelijk online en betaalt via iDEAL. De producten worden vervolgens gratis bij u thuisbezorgd. Bovendien krijgt u bij uw bestelling vanaf twee producten een leuk oplopende korting. Een ‘groen kapsel’ wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Haarverzorging voor ieder haartype

In de haarverzorgingslijn van Aveda vindt u producten voor alle haartypes. Er zijn shampoos en conditioners voor dun en beschadigd haar, maar ook voor grijs, gekleurd en krullend haar. Daarnaast vindt u er haarmaskers voor extra intensieve verzorging en stylingproducten die uw haar gegarandeerd prima in model houden. Sommige conditioners en haarmaskers laat u gewoon in het haar zitten zodat ze langdurig voeding en verzorging afgeven. Aveda producten geven u het beste uit de natuur en helpen dankzij de unieke samenstelling bij aan de zorg voor natuur en milieu. Gezonde, glanzende haren met behulp van natuurlijke producten. Dat is mogelijk met de Aveda producten van La Ligne.

https://www.laligne.nl/