Yoni massage is in opkomst onder Vlaamse dames. Steeds meer vrouwen vinden hun geluk op de Belgisch/Nederlandse grens, omdat ze daar een alternatieve yoni massage krijgen in de vorm van een Tantra massage. Waar de ‘klassieke’ yoni massage erg zakelijk en klinisch is en er gebruik gemaakt moet worden van allerlei hulpmiddelen is er een ander alternatief. De alternatieve yoni massage is een veel warmere, vrouwvriendelijke tantra massage. Daarbij wordt je hele lichaam gemasseerd en kun je rustig in de stemming komen. Geen geforceerde toestanden, om zo snel mogelijk te kunnen afrekenen. Een alternatieve yoni massage duurt dan al snel twee uren.

 

Het leuke van de tantra massage is het leven in het hier en nu. Dus als je belt en je hebt geluk, dan kun je nog dezelfde dag terecht. Voor sommigen is het een stukje rijden, maar de beloning is dat je in de meest comfortabele omstandigheden een massage kunt ontvangen. Het woord ondergaan wordt in de wereld van de Tantra niet gebruikt. Dat is namelijk een negatiever wordt en daar zijn ze juist in de Tantrawereld niet helemaal gecharmeerd van.

 

Het gaat om de rust waarbij je respect- en liefdevol wordt aangeraakt. Door je volledig over te geven in het vertrouwen dat de masseur het beste met je voor heeft, kun je optimaal genieten. Vooraf ga je eerst lekker douchen, waarna je alleen naar de massageruimte gaat en je op de massagematras gaat liggen. Vervolgens komt de masseur binnen en gaat je rustig masseren. Na 2,5 uur voel jij je een ander mens. De massage is zo intens dat deze nog dagen nawerkt.

 

De alternatieve yoni massage is voor elke vrouw die wenst te genieten. Steeds meer vrouwen realiseren dat ze niet gelukkig worden van het snelle erop en eraf werk van de partner. De alternatieve yoni massage is dan ook een welkome aanvulling op de sleur in de slaapkamer.

 

Door de massage krijg je weer energie, zelfvertrouwen en voel jij je als vrouw weer gewaardeerd. Het leuke is dat je partner je ook nog anders gaat bekijken, want deze ziet jou weer stralen. Dat zijn de positieve effecten van de massage.

 

Leeftijd is niet belangrijk, tenminste als je minimaal 18 jaar oud bent. Een serieuze masseur zal je onder deze leeftijd niet masseren. Leef in het nu en geniet van wat het leven te bieden heeft. Het kan zomaar afgelopen zijn en dan denk je wellicht ‘had ik maar’.

 

Het leven is te kort om niet te genieten…